Zorginrichting: de juiste balans

Zorginrichting of polikliniekinrichting? In de zorg is sprake van een uitdagend spanningsveld. Zorginrichting is daarom van essentieel belang. Patiënten, cliënten en hun gezins- of familieleden verwachten dat een zorginstelling voelt als thuis. Nieuwe zorgconcepten spelen optimaal in op wat cliënten of patiënten nodig hebben. De inrichting kan bewust prikkelarm zijn. Of ontworpen voor emotionele geborgenheid en veiligheid. Voldoen aan wet- en regelgeving. Zorginrichting vraagt namelijk om uitgebreide kennis omtrent wet- en regelgevingen. Niet iedereen denkt dus hetzelfde over inrichting voor 'healing environments'. Maasdam helpt met haar expertise in zorginrichting de balans te vinden. Laat u geheel vrijblijvend informeren over alle zorginrichting mogelijkheden door de zorgspecialist van Maasdam »

 

Zorginrichting
Onze referenties

Maasdam realiseert al jarenlang projecten in de zorg. In deze dynamische markt bieden we een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer zorginstelling gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan zorginrichting van topkwaliteit.

Ideale ontvangstruimte

In welke ruimte voelt uw cliënt of patiënt zich het meest welkom, terwijl privacy en hygiëne gewaarborgd zijn? Maasdam ontwikkelde de ideale ontvangstruimtes voor kleinere én grote zorginstellingen.

Zorginrichting advies?

Samen met u vertalen we uw zorginrichting wensen, hoe uiteenlopend die ook zijn, naar de ideale ruimte. Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe zorgcentra? Maak een afspraak met onze zorgspecialist en kom langs!