Zorg van topkwaliteit

Maasdam realiseert al vanaf de start van het bedrijf projecten in de zorg. In deze dynamische markt bieden we een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer zorginstellingen gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan zorg van topkwaliteit en een greep uit de resultaten daarvan delen we hier met u.

Maasdam is werkzaam voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorghotels, etc. Heeft u een groot of klein project op stapel staan en bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee van concept tot realisatie.

Sosjaal Kaffee voelt als thuisomgeving

Sosjaal Kaffee

Een ruimte waarin mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag zich thuis kunnen voelen. In dezelfde ruimte moeten echter eveneens vergaderingen kunnen worden gehouden en moet het personeel kunnen lunchen.

Kom verder

Zo ziet zorg er vandaag de dag uit

ISALA KLINIEKEN

‘Is dit een ziekenhuis?’ Die vraag komt bij je op, als je de Isala Klinieken in Zwolle binnenkomt. Deze moderne zorginstelling lijkt in niets op het traditionele ziekenhuis. Hier geen strenge entree of overwegend koele kleuren. Wel veel groen en warme tinten. 

Lees meer

Maasdam tilt zorg naar een hoger niveau

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen in Leidschendam had in eerste instantie een klassieke inrichtingsvraag: gordijnen en zonwering voor een omvangrijk pand. Dat doen we graag, en goed. Maar er valt meer uit projectinrichting te halen. Samen in een eerder stadium van gedachten wisselen over het waarom van die inrichting.

Lees meer