Zorg van topkwaliteit

Maasdam realiseert al vanaf de start van het bedrijf projecten in de zorg. In deze dynamische markt bieden we een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer zorginstellingen gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan zorg van topkwaliteit en een greep uit de resultaten daarvan delen we hier met u.

Maasdam is werkzaam voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorghotels, etc. Heeft u een groot of klein project op stapel staan en bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee van concept tot realisatie.

Praktijkvoorbeeld: Erasmus MC

Maasdam levert meerwaarde in ziekenhuizen

Al meer dan 30 jaar is Maasdam betrokken bij het, inmiddels, grootste academisch ziekenhuis van Nederland: het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Voor de nieuwbouw leverde Maasdam alle vloeren, gordijnen, vaste vouwschermen en separatiegordijnen.


Lees meer

Een warm welkom dankzij Maasdam

Huisartsenpraktijk van Gent

Een huisartsenpraktijk omtoveren tot een sfeervolle, welkome plek voor zowel patiënten, artsen als medewerkers, het is een mooie uitdaging voor Maasdam. De missie is geslaagd: Maasdam heeft een warme praktijkruimte gecreëerd, waar iedereen zich direct thuis voelt.

Lees meer

Beter worden in een betere omgeving

Meander Medisch Centrum

Een plek waar je beter (van) wordt. Met een sterke focus op een helende omgeving, heeft het nieuwe Meander Medisch Centrum de juiste ruimte gecreëerd voor zowel de patiënt die de zorg nodig heeft, voor de professionals die de zorg verlenen en voor de andere bezoekers en werknemers die in het eigentijdse ziekenhuis komen. 

Kom verder

Een prettige woonomgeving

Careyn Torenhoeve

Bij de volledige gerenoveerde woonlocatie van Careyn in Hellevoetssluis werd Maasdam betrokken vanuit de kennis van projectinrichting en de ervaringen daarmee in de zorgsector.

Kom verder
Laad meer projecten