Zorg van topkwaliteit

Maasdam realiseert al vanaf de start van het bedrijf projecten in de zorg. In deze dynamische markt bieden we een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer zorginstellingen gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan zorg van topkwaliteit en een greep uit de resultaten daarvan delen we hier met u.

Maasdam is werkzaam voor ziekenhuizen, zorginstellingen, zorghotels, etc. Heeft u een groot of klein project op stapel staan en bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee van concept tot realisatie.

Beter worden in een betere omgeving

Meander Medisch Centrum

Een plek waar je beter (van) wordt. Met een sterke focus op een helende omgeving, heeft het nieuwe Meander Medisch Centrum de juiste ruimte gecreëerd voor zowel de patiënt die de zorg nodig heeft, voor de professionals die de zorg verlenen en voor de andere bezoekers en werknemers die in het eigentijdse ziekenhuis komen. 

Lees meer

Een prettige woonomgeving

Careyn Torenhoeve

Bij de volledige gerenoveerde woonlocatie van Careyn in Hellevoetssluis werd Maasdam betrokken vanuit de kennis van projectinrichting en de ervaringen daarmee in de zorgsector.

Lees meer

Sosjaal Kaffee voelt als thuisomgeving

Sosjaal Kaffee

Een ruimte waarin mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag zich thuis kunnen voelen. In dezelfde ruimte moeten echter eveneens vergaderingen kunnen worden gehouden en moet het personeel kunnen lunchen.

Kom verder

Zo ziet zorg er vandaag de dag uit

ISALA KLINIEKEN

‘Is dit een ziekenhuis?’ Die vraag komt bij je op, als je de Isala Klinieken in Zwolle binnenkomt. Deze moderne zorginstelling lijkt in niets op het traditionele ziekenhuis. Hier geen strenge entree of overwegend koele kleuren. Wel veel groen en warme tinten. 

Lees meer
Laad meer projecten