Het ontwerp van het nieuwe bedrijfspand voor TNO  vroeg om een zo efficiënt mogelijk ontwerp. De uitdaging zat in het onderbrengen van 24.300 meter in het nieuwe verzamelgebouw New Babylon naast het CS van Den Haag, waar het 9.500 meter werd. Het doel hiervan is om de directie, afdelingshoofden en business units zo goed mogelijk met elkaar samen te laten werken en zo de kennisdeling en interactie tussen de afdelingen te stimuleren.  Tijdens het maken van het ontwerp zijn efficiency en duurzaamheid belangrijke onderwerpen geweest voor de inrichting van de werkomgeving. 

ALLES OP HET JUISTE MOMENT

In een zeer kort tijdsbestek een pand van 9.500 m2 inrichten naar hoge kwaliteit flexwerkplekken voor circa vijfhonderd mensen. Het was de uitdaging die Stevens en Van Dijck als bouwmanagement samen met Maasdam aanging in opdracht van TNO. De goede samenwerking tussen TNO, Stevens en Van Dijck en Maasdam zorgde voor een LEAN project, waarbij tijd en expertise optimaal zijn ingezet. Voor het kantoor verzorgde Maasdam een breed scala aan hoogwaardige vloerafwerking. Bolon pvc, Interface tapijttegels en PU gietvloeren zijn onder andere toegepast om de ideale werkomgeving te creëren. Maasdam verzorgde daarnaast alle zon- en lichtwering van de TNO in New Babylon.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Maasdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen? 

Maak gerust een afspraak en komt u eens langs.

Bekijk alle projecten