PROJECTMEUBILAIR MET INTERNATIONALE ALLURE

Go Fair

De verhuizing van Go Fair naar het Poortgebouw (bedrijfsverzamelpand) in Leiden, betekende een nieuw pand met een compleet nieuwe inrichting van de directiekamer, vergaderruimte, lounge en alle werkplekken. Niet zomaar kantoormeubilair, maar interieur dat aansluit bij de uitstraling van de organisatie: betrouwbaar en uniek. De expertise van Maasdam op gebied van projectmeubilair past uitstekend bij deze opdracht.

Maasdam heeft een interieur samengesteld op basis van exclusieve merken. Zo kwamen we tot een geheel nieuwe inrichting die direct in goede aarde viel bij de opdrachtgever. Maasdam kreeg meteen een go voor de uitvoering. Het voorstel was exact wat zij in hun hoofd hadden. Het geheel is stijlvol, prettig werkbaar en heeft internationale allure.

“Bij Go Fair voelt iedereen voelt zich als een vis in het water in het nieuwe kantoor. Het door ons gekozen projectmeubilair draagt daar zeker aan bij.
Het design van deze meubels straalt luxe en zekerheid uit. Het werkt comfortabel en prettig. Ik kijk met trots terug op een prachtig project.”
 
Cris Boersma (meubilairspecialist, Maasdam)


Luxueuze directiekamer
Voor de lichte en ruime directiekamer is gekozen voor een werkplek van Vitra. De eiken fineer afwerking van het bureau heeft een luxueuze en rustige uitstraling. De Vitra Eames chair, uitgevoerd in donkerblauw leer is chique. In de loungehoek van deze kamer is het ontspannen overleggen.

Moderne twist
De eyecatcher in de vergaderruimte is zonder twijfel de meterslange bootvormige vergadertafel. Maar liefst 7 meter lang en 1 meter 40 breed – op het breedste stuk. De tafel bestaat uit drie delen en is afgewerkt met een fineer top van Amerikaans noten. Eromheen staan twintig Thonet stoelen, uitgevoerd in notenhout en wit leder. Prachtig en comfortabel!

Voor wat informeler overleg, kan worden plaatsgenomen in de uitnodigende loungehoek, die uiteraard perfect past in het geheel. Rondom een koffietafel staan vier heerlijke stoelen, met een notenhouten kuip en wit lederen bekleding. De uitstraling van de vergaderruimte is chique, maar absoluut met een moderne twist! Voor de werkplekken van alle medewerkers is gekozen voor bureaus in zowel sta- als zitvariant.

Bekijk alle projecten