Office garden meets Industrial Design post
Recent is ons eigen kantoor op de Coenecoop flink onderhanden genomen. Het thema is ‘Office garden meets Industrial Design post’: flexibele werkplekken in een omgeving waarin zichtbaar en voelbaar is op welke manier materialen, licht en indeling kunnen inspireren.

Met deze verbouwing laten we onze eigen werkomgeving zien, van vloeren tot zonwering en kantoormeubilair. We hebben er voor gekozen om in iedere ruimte een ander merk centraal te stellen. Hiermee willen we laten zien dat we iets moois kunnen leveren voor ieder budget. Of het nu gaat om vloeren, wanden, bureaustoelen of speciaalmeubilair. Iedere omgeving is immers verschillend. U treft een diversiteit aan zit-sta bureaus, concentratiewerkplekken, overlegplekken, ergonomische bureaustoelen, vergaderstoelen, karpetten en verlichting.

Live omgeving

“Ons vernieuwde kantoor is een werkende live omgeving in het nieuwe concept van werken, waarbij je per project vanuit je functie flexibel samenwerkt met andere experts,” zegt onze eigen architect Andre van der Ende. “We kozen voor een heldere uitstraling, waarbij duurzaamheid en een natuurlijke omgeving de voorkeur hadden”, vertelt Andre. De accentkleur is een heldere blauw die past bij de huisstijl van Maasdam en deze combineren we met natuurlijk groen door planten en extra donkerblauwe accenten.

Presteren in Almelo

Stadhuis Almelo

Office garden meets Industrial Design post

Eyecatcher op de eerste verdieping is de vernieuwde glazen vergaderruimte. Door het creëren van deze ruimte is er nu direct zicht op de bestaande design werkplaats de Loodz. 


Met deze verbouwing vertalen we een totaalidee, integraal naar een dynamische en functionele werkomgeving. Onze brede expertise is daarmee wederom een stukje tastbaarder en zichtbaarder in ons eigen kantoor. 

Bekijk alle projecten