MAASDAM ZORGT VOOR EEN WOW!-ERVARING

Betap
Kan de inrichting van een kantoor- of ontvangstruimte een bezoeker verrassen? Jazeker! Betap weet dat uitstraling van belang is. Daarom leverde Maasdam bij deze opdrachtgever een luxueus project af. Projectmeubilair waarbij voor alle onderdelen – zoals werkplekken, vergaderruimtes, wachtruimte en toonzaal – steeds gezocht is naar het beste van het beste.

Een inrichting waarbij voor iedereen die binnenkomt, of dat nu werknemers, leveranciers of (potentiële) klanten zijn, duidelijk is dat kwaliteit voorop staat bij Betap. Dat design belangrijk is, dat details ertoe doen.

Leverancier onafhankelijk projectmanagement
Waarom paste dit project zo goed bij Maasdam? Twee redenen springen eruit. De eerste is dat Maasdam onafhankelijk van leveranciers haar projecten kan realiseren. Een groot voordeel, omdat het zodoende mogelijk is om met een open blik naar een project te kijken. Die creatieve speelruimte was nodig ook, want het project bij Betap moest iets worden wat in Genemuiden e.o. nog niet eerder vertoond was. Saint-Tropez aan het Zwarte Water. Iedereen die binnenkomt moet iets zien, iets ervaren, waar hij of zij niet op gerekend had (wow!), dat was de opzet. De kwaliteit moet er vanaf spatten. Projectmeubilair in optima forma.

Een andere belangrijke reden is de meer dan 30 jaar ervaring van Maasdam in inrichting en afbouw. Ervaring met projectmeubiliar en projectmanagement betekent: technisch en praktisch advies van hoog niveau. Bij Maasdam kun je er zeker van zijn dat aan alle aspecten gedacht wordt.


Strakke planning is vakmanschap
Architect Fokkema – waarmee Maasdam eerder samenwerkte bij o.a. de inrichting van Rijkskantoor De Knoop – koos voor Lensvelt en Giroflex in het ontwerp van de werkplekken. De vergaderruimte werd ingetekend met meubilair van met name Thonet en daarnaast enkele producten van Zeitraum en Wilkhahn. Aan Maasdam de taak om de invulling van het ontwerp snel en op slimme wijze te realiseren.

Snel, want dit project moest in korte tijd, slechts 10 weken worden gerealiseerd. We hadden slechts 8 weken voor de voorbereiding en bestelling, waarna we de levering (inhuizen en montage) in 2 weken hebben gerealiseerd. Dat is alleen mogelijk met een ervaren projectmanager, iemand die de weg weet als het gaat om projectmeubilair en kantoorinrichting. Productkennis in combinatie met een strakke planning en kundige plaatsing, dat is wat Maasdam verstaat onder goed projectmanagement.

Maasdam leverde al het meubilair en niet te vergeten de verlichting. Maasdam leverde ook het lichtplan en de verlichting voor dit project.

“Ik wil nog even wijzen op de verlichting waar bij dit project voor gekozen is. Een vernuftig lichtplan, waarbij steeds aandacht is voor de gewenste sfeer en intensiteit. Het design van de lampen maakt dat meubilair en verlichting een natuurlijk geheel vormen.” (Cris Boersma, projectleider)

Maasdam zorgt voor een wow!-ervaring

Mooi meubilair en een strakke planning
In een tijdsbestek van 10 weken leverde Maasdam het projectmeubilair voor:

  • diverse vergaderkamers;
  • boardroom;
  • presentatieruimtes;
  • 17 specialistische werkplekken;
  • wachtruimte;
  • de algehele aankleding.


Cris Boersma, projectleider: “Dit zijn prettige projecten. Het vertrouwen dat Maasdam bij aanvang van Betap kreeg, de goede samenwerking, dat is mooi. De voornaamste eisen waren een chique uitstraling en een korte doorlooptijd. Dat dat dan lukt en beide partijen blij zijn, ja, daar doe ik het voor.”

Bekijk alle projecten