Product en imago in interieur bij Driscoll’s

Wanneer ‚only the finest berries’ de slogan is van je groeiende zachtfruitbedrijf, dan wil je ook graag een kantoor dat daar bij aansluit. De nieuwe kantoorruimte van Driscoll’s in Breda is dan ook een open ruimte waar het beeld van het kwalitatief zachtfruit een beleving is voor wie er werkt of te gast is. Maasdam keek kritisch mee hoe functie en esthetiek hand in hand konden gaan.

Transparant kantoor met sfeer

Het nieuwe kantoor van Driscolls is transparant en open, waarbij grote visuals van onder meer ‚the finest berries’ de glazen wanden sieren. Met heldere, warme kleuren die we kennen van zachtfruit wordt de sfeer bepaald zonder dat het overheerst - ze maken het verhaal tastbaar op een indrukwekkende manier.

De vele glazen wanden in het kantoor geven veel openheid en lucht. Ze werden gecombineerd met de juiste vloeren en plafonds om op die manier een goede akoestiek te krijgen, waardoor het een goede werkbare omgeving is. 

Positieve prikkels verwerken in een ontwerp voor een motiverende werkomgeving - Maasdam doet het graag!

Mooi voor Schneider Electric!

Schneider Electric

Maasdam kijkt mee naar functie

Vertaalslag naar goede werkomgeving
De expertise van Maasdam werd ingezet om een goede vertaalslag te maken van de stijlvolle interieur ontwerpen naar een prettige werkomgeving. De creativiteit en de wensen met betrekking tot sfeer en beleving werden bewaakt bij het maken van de werktekeningen en de uitvoering, waarbij Maasdam het projectmanagement met plezier uitvoerde. 

Bekijk alle projecten