Volledig in de lijn van Lincks Personal Recruitment

Een werkomgeving die het bedrijf en de waarden volledig reflecteert. Dat was de Branded Workspace-opdracht die recruitmentorganisatie Lincks gaf aan Maasdam. Na een goede analyse van de waarden van Lincks, werden deze vertaald naar een modern en aantrekkelijk kantoor waar zowel het personeel, de opdrachtgevers en de uitzendkrachten tot hun recht komen. Het kleurgebruik in de ruimte sluit aan bij de huisstijl en de grote balie is in de vorm van de Lincks-L op maat gemaakt. Door de slimme inrichting houdt de werkomgeving ook letterlijk de openheid en toegankelijkheid waar het bedrijf voor staat. De moderne (sta)werkplekken dragen bij aan het welzijn van de medewerkers. In de comfortabele cubicle van Vitra kunnen gesprekken in een meer afgesloten omgeving worden gevoerd.

Betere beleving creëren

De vijf recruiters en directie van Lincks Personal Recruitment konden na een aantal weken hun nieuwe kantoor laten openen door de burgemeester en zijn zeer tevreden: ‘Maasdam heeft op ons verzoek een geweldig ontwerp gemaakt waarbij we iedereen het Lincks-gevoel kunnen laten ervaren. We verwachten hiermee niet alleen een betere klant/kandidaat-beleving te creëren, maar zelf ook nog meer werkplezier te hebben’. Bij Lincks hebben zij met de nieuwe kantoorinrichting van meubilair en slimme akoestiekoplossingen de gelegenheid om verschillende gesprekken tegelijk te voeren.

Branded workspace optima forma, gerealiseerd door Maasdam.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Maasdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen? 

Maak gerust een afspraak en komt u eens langs.

Lincks

Open zichtlijnen, maar wel privacy

Het bestaande kantoor in ’s Gravendeel werd volledig gestript. Werkzaamheden die veel lawaai maakten, werden buiten de kantooruren uitgevoerd om overlast te voorkomen. Het nieuwe pand heeft visuals op de muren in de opvallende Lincks-kleuren. De tapijttegels hebben kleurvlakken in de huisstijlkleuren magenta, cyaan en warm grijs, waarin de logokleuren van de organisatie weer terugkomt. De speciale folies op de wanden, zorgen voor herkenbaarheid en geven het kantoor toch privacy. De vernieuwde werkomgeving is ingericht om meer verbindingen te kunnen leggen tussen mensen onderling, precies in lijn met de kernwaarden en ambities van Lincks.

Bekijk alle projecten