Een inspirerende zakelijke omgeving
Leegstaande kantoorpanden renoveren zodat ze voldoen aan de eisen van deze tijd. Ook dat gebeurt op ons eigen bedrijventerrein aan de Coenecoop in Waddinxveen, zo ook voor onze klant Baccara. Maasdam levert het maatwerk tot het gehele interieur. Het resultaat is straks een hoogwaardige kantoorruimte waar nieuwe huurders met succes kunnen ondernemen in een aangename sfeer.

De renovatie van het pand is van ontwerp tot realisatie in overleg tussen Baccara en Maasdam gegaan en heeft een mooie en stijlvolle inrichting als uitkomst. 

Strak ontwerp en herkenbare kleuren

Het ontwerp van de nieuwe inrichting van Baccara is tot in detail besproken en uitgewerkt. Het interieur past naadloos in het totaalplaatje die door de kleuren rood, wit en zwart in karakterieke stijl zijn uitgewerkt in de vloeren, vitrages en meubilair. Deze kleuren zijn vanaf de strakke luifel buiten verder naar binnen verwerkt en zorgen voor een herkenbare en strakke inrichting die zowel een moderne als zakelijke indruk achterlaten. In de entree is er gekozen voor een strakke bloemprint die zowel in de vloer als op een wand staan afgebeeld en zo een extra dimensie geven bij binnenkomst. 

Werken op bamboe

Stadskantoor Utrecht

Sparring partners

Alkemade wonen

Een inspirerende zakelijke omgeving

Lean bouwen en inrichten 

Maasdam heeft tijdens het gehele projectproces als multidisciplinaire team meegedacht. Het gezamenlijke ontwerp van Maasdam en Baccara en de klantwaarde die daarin in oogschouw is gehouden is essentieel geweest voor het project. 

De oude wanden en plafonds zijn vervangen door nieuwe glazen en dichte wanden waarin ook de bloemprint in een folie is verwerkt. De vitrages die zijn gemonteerd, hebben een lichtzwarte kleur en bieden zo een transparante effect in de entree en in de kantoorruimte. Verder is er tijdens de uitvoering  met verschillende partijen samengewerkt om de luchtbehandeling en schilderwerk uit te voeren in de planning en zo de ketensamenwerking efficiënt en beheersbaar te houden en Baccara te voorzien van excellente maatwerk!

Bekijk alle projecten