De frisse uitstraling van Kneipp 

Een volledig lege verdieping inrichten, zodat er een ruimte ontstaat waarin werknemers optimaal kunnen functioneren. Met de juiste hoeveelheid licht en geluid, in een sfeer die past bij het bedrijf. Kneipp zette het team van Maasdam in voor het traject van ontwerp tot en met realisatie. De fabrikant van natuurlijke verzorgingsproducten verhuisde naar een nieuw kantoor in Utrecht.

Na het oriënterende gesprek om wensen en doelen te bepalen, het bezoeken van het huidige kantoor en de nieuwe locatie, zijn de architecten van Maasdam aan de slag gegaan. Op de negende verdieping vinden de werknemers nu een optimale werkomgeving met verschillende zithoekjes voor informeel overleg en lichte werkplekken met een frisse uitstraling. 

Akoestische panelen met visuals

Esthetiek en functionaliteit gaan goed samen als je met een creatieve blik naar de ruimte kijkt. De frisse visualpanelen op de kantoorverdieping dragen niet alleen bij aan de Branded Workspace, doordat ze herkend worden als de campagnebeelden van de producten, maar ondersteunen ook de akoestiek. De open en ruimtelijke sfeer met veel glas heeft bewust geluidsabsorberende elementen om er in alle rust te kunnen werken. De zichtlijnen en het toegankelijke karakter van de werkomgeving, passend bij de transparante bedrijfscultuur van Kneipp, blijven op deze manier behouden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Maasdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen? 

Maak gerust een afspraak en komt u eens langs.

De frisse uitstraling van Kneipp

Van niets naar alles in zeven weken 

Na de voorbereiding van circa 1,5 maand, realiseerde Maasdam het totaalproject in iets minder dan zeven weken tijd dankzij scherp projectmanagement. In een efficiënte planning leverden de experts het schilderwerk, het behangen van akoestische materialen, het meubilair en de systeem- en glaswanden, de raamdecoratie en de vloeren. Even als alle multimediamiddelen en de lampen zodat de kantoorverdieping werkklaar was voor de circa 25 medewerkers van Kneipp. Met maatwerkelementen zoals productschappen die de fabrikant kan gebruiken voor de fotografie van winkelopstellingen. 

Bekijk alle projecten