Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Dillewijn Zwapack

Ronde vloerpatronen voor een natuurlijke look

Dillewijn Zwapack betrok begin 2019 haar nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum. Onze vakspecialisten werden voornamelijk uitgedaagd in het snijden en leggen van de unieke, organische vloerpatronen.

Kom verder

Maasdam zorgt voor een wow!-ervaring

Betap

Voor het nieuwe kantoor van Betap leverde Maasdam het projectmeubilair. Een inrichting met de juiste uitstraling, gerealiseerd in zeer korte tijd: door de uitstekende samenwerking tussen architect, opdrachtgever en de experts van Maasdam is dit een project geworden om trots op te zijn.

Kom verder

Projectmeubilair met internationale allure

Go Fair

De verhuizing van Go Fair naar het Poortgebouw in Leiden, betekende een nieuw pand met een compleet nieuwe inrichting. Een interieur dat aansluit bij de uitstraling van de organisatie. De expertise van Maasdam past uitstekend bij deze opdracht.

Kom verder

Prachtige werkplekken

Workspot

In no time een ruimte van 800 m2 omtoveren tot 25 inspirerende werkplekken? Maasdam kan dat als geen ander! Al tijdens de eerste verkennende gesprekken met opdrachtgever Workspot was duidelijk: hier ligt een prachtige uitdagende opdracht voor de totaalinrichting van een gehele verdieping in de Millenium Tower in Rotterdam.

Kom verder
Laad meer projecten