Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Prachtige werkplekken

Workspot

In no time een ruimte van 800 m2 omtoveren tot 25 inspirerende werkplekken? Maasdam kan dat als geen ander! Al tijdens de eerste verkennende gesprekken met opdrachtgever Workspot was duidelijk: hier ligt een prachtige uitdagende opdracht voor de totaalinrichting van een gehele verdieping in de Millenium Tower in Rotterdam.

Kom verder

Mooi staaltje maatwerk van Maasdam

Omdat Empas niet aanwezig kon zijn bij de workshop 'Branded Workspace' die Maasdam voor haar klanten organiseerde, gaven we ze een privé-workshop. Met als gevolg dat we aan de slag mochten gaan met de kantoorruimte en showroom voor hun nieuwe pand in Veenendaal.

Kom verder

Geknipt voor Maasdam

Spirit Hosting

Maasdam completeerde de inrichting van het bedrijfspand van Spirit Hosting met het ontwikkelen en realiseren van een speciaal bedrukt tapijt. Bij zo’n bijzondere maatwerkopdracht komt onze expertise en jarenlange ervaring goed van pas.

Kom verder

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen

DYNAMISCH EN MET ALLURE

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen heeft een uitvraag gedaan onder verschillende architecten voor de upgrade van enkele specifieke ruimtes met een frontofficefunctie. Maasdam ontwikkelde een totaalconcept voor het gehele pand en dat sloot het best aan bij de vernieuwende organisatie van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn: dynamisch, eigentijds, toegankelijk én met allure.

Kom verder
Laad meer projecten