Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Chemours

Een welkome ontvangstruimte

De ontvangstruimte van Chemours was eigenlijk niet veel meer dan een hokje met een balie. De ruimte was met name gericht op veiligheid en niet op gastvrijheid. 'Welkom!', het hospitalitylabel van Securitas, vroeg aan Maasdam om daar verandering in te brengen.

Kom verder

Woonpartners

Een warme entree met dank aan Maasdam

De wens van woningcorporatie Woonpartners was een warme, welkome entree met genoeg mogelijkheden om met cliënten in gesprek te gaan. Van ontwerp tot realisatie is Maasdam betrokken geweest. Het resultaat: een kantoor waar medewerkers én cliënten zich helemaal thuis voelen.

Kom verder

Interieurarchitect en meubilairspecialist aan het woord

5x opvallend meubilair op Salone Del Mobile 2019

Ieder jaar is een deel van het team van Maasdam aanwezig op de beurs om nieuwe meubels te ontdekken, trends te signaleren en geïnspireerd voor nieuwe projecten terug te keren. Deze editie zijn onder andere meubilairspecialist Cris Boersma en interieurarchitect André van de Ende vanuit Maasdam aanwezig. Ze vertellen over vijf van hun meest opvallende ontdekkingen in Milaan.

Kom verder

Dillewijn Zwapack

Ronde vloerpatronen voor een natuurlijke look

Dillewijn Zwapack betrok begin 2019 haar nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum. Onze vakspecialisten werden voornamelijk uitgedaagd in het snijden en leggen van de unieke, organische vloerpatronen.

Kom verder
Laad meer projecten