Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Doove Care

Vriendelijk interieur voor inspiratie en concentratie

De Doove Care Groep had de wens om van hun showroom een inspirerende omgeving maken die hun klanten helpt bij het opdoen van kennis, de aanschaf van producten en het volgen van trainingen. Maasdam stelde diverse concepten voor, met als uitgangspunt een 'Branded Workspace': waar je bent is wie je bent.

Lees meer

Eurocol

Een multifunctionele inrichting

Voor lijmproducent Eurocol ontwikkelde Maasdam drie concepten in totaal verschillende sferen. De opdrachtgever reageerde enthousiast op alle voorstellen, maar één concept sprong er wat betreft materiaal- en kleurgebruik uit. Dat concept is door Maasdam verder uitgewerkt, naar de wensen van de klant.

Lees meer

Rijnstraat 8

Intelligentie, goed samenwerken en flexibiliteit

Bij de renovatie van Rijnstraat 8 lag de nadruk op duurzaamheid en het toekomstgericht maken van de ruimtes. De renovatie is via een Publiek Private Samenwerking (PPS) gerealiseerd. Maasdam verzorgde bij dit omvangrijke project de vloerafwerking en zon- en lichtwering.

Kom verder

Chemours

Een welkome ontvangstruimte

De ontvangstruimte van Chemours was eigenlijk niet veel meer dan een hokje met een balie. De ruimte was met name gericht op veiligheid en niet op gastvrijheid. 'Welkom!', het hospitalitylabel van Securitas, vroeg aan Maasdam om daar verandering in te brengen.

Kom verder
Laad meer projecten