Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Interieurarchitect en meubilairspecialist aan het woord

5x opvallend meubilair op Salone Del Mobile 2019

Ieder jaar is een deel van het team van Maasdam aanwezig op de beurs om nieuwe meubels te ontdekken, trends te signaleren en geïnspireerd voor nieuwe projecten terug te keren. Deze editie zijn onder andere meubilairspecialist Cris Boersma en interieurarchitect André van de Ende vanuit Maasdam aanwezig. Ze vertellen over vijf van hun meest opvallende ontdekkingen in Milaan.

Lees meer

Dillewijn Zwapack

Ronde vloerpatronen voor een natuurlijke look

Dillewijn Zwapack betrok begin 2019 haar nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum. Onze vakspecialisten werden voornamelijk uitgedaagd in het snijden en leggen van de unieke, organische vloerpatronen.

Lees meer

Maasdam zorgt voor een wow!-ervaring

Betap

Voor het nieuwe kantoor van Betap leverde Maasdam het projectmeubilair. Een inrichting met de juiste uitstraling, gerealiseerd in zeer korte tijd: door de uitstekende samenwerking tussen architect, opdrachtgever en de experts van Maasdam is dit een project geworden om trots op te zijn.

Kom verder

Projectmeubilair met internationale allure

Go Fair

De verhuizing van Go Fair naar het Poortgebouw in Leiden, betekende een nieuw pand met een compleet nieuwe inrichting. Een interieur dat aansluit bij de uitstraling van de organisatie. De expertise van Maasdam past uitstekend bij deze opdracht.

Kom verder
Laad meer projecten