Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Naturalis Biodiversity Center

Een uniek project van museale waarde

Het nieuwe Naturalis Biodiversity Center in Leiden is officieel opgeleverd! In opdracht van aannemer J.P. van Eesteren realiseerde Maasdam ruim alle vloerafwerking: bijna 23.000 m2 aan verhoogde vloeren, tapijttegels, pvc-vloeren en gietvloeren. Het eindresultaat is zeker een bezoek waard!

Lees meer

Doove Care

Vriendelijk interieur voor inspiratie en concentratie

De Doove Care Groep had de wens om van hun showroom een inspirerende omgeving maken die hun klanten helpt bij het opdoen van kennis, de aanschaf van producten en het volgen van trainingen. Maasdam stelde diverse concepten voor, met als uitgangspunt een 'Branded Workspace': waar je bent is wie je bent.

Lees meer

Eurocol

Een multifunctionele inrichting

Voor lijmproducent Eurocol ontwikkelde Maasdam drie concepten in totaal verschillende sferen. De opdrachtgever reageerde enthousiast op alle voorstellen, maar één concept sprong er wat betreft materiaal- en kleurgebruik uit. Dat concept is door Maasdam verder uitgewerkt, naar de wensen van de klant.

Kom verder

Rijkskantoor Rijnstraat 8

Intelligentie, goed samenwerken en flexibiliteit

Bij de renovatie van Rijnstraat 8 lag de nadruk op duurzaamheid en het toekomstgericht maken van de ruimtes. De renovatie is via een Publiek Private Samenwerking (PPS) gerealiseerd. Maasdam verzorgde bij dit omvangrijke project de vloerafwerking en zon- en lichtwering.

Kom verder
Laad meer projecten