Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


Sportcomplex Willem-Alexander Schiedam

DRIE VERENIGINGEN, EEN KANTINE 

Bovenop het tunneldak van de A4 ligt Sportpark Willem-Alexander, een unieke accommodatie die plaats biedt aan verschillende sportverenigingen. In opdracht van de voetbal-, handbal- en dansvereniging heeft Maasdam de bar en kantine ontworpen en ingericht. Het resultaat is een multifunctionele ontmoetingsplek waarin alle verenigingen zowel samenkomen als een eigen plek hebben. De kantine heeft een eigentijdse uitstraling, is gemoedelijk en gezellig. 

Lees meer

Booking.com

ZESTIG SOORTEN VLOEREN

Het nieuwe bedrijfspand van Booking.com werd casco opgeleverd. In no time hebben we zestig soorten vloeren geleverd en gelegd, op 13.000 m2, verdeeld over tien verdiepingen. Ondertussen werden alle ruimtes verbouwd en ingericht. Dat vereiste van iedereen een flexibele houding. We hebben een prestatie geleverd om trots op te zijn.

Lees meer

The Student Hotel

The Student Hotel in Groningen bestaat uit dertien verdiepingen: een lobby op de begane grond en daarboven twaalf verdiepingen met kamers die worden verhuurd aan veelal internationale studenten en hotelgasten. Maasdam is premium leverancier van alle vloeren op de locaties van deze hotelketen in Nederland. Maasdam legt bovendien niet alleen de vloeren, maar onderhoudt ze ook. 

Kom verder

Nieuwe entreehal voor YORK

Accountantskantoor York in Gouda wilde graag een nieuwe begane grond, inclusief een entreehal met koffiecorner. Het resultaat is een prachtig hospitality concept. De entree is een centrale ontmoetingsplek geworden voor de werknemers van York, de overige huurders van het pand én ondernemers uit de regio. Eigentijds, maar ook huiselijk, zodat iedereen zich er thuis voelt.

Kom verder
Laad meer projecten