Een kantoorinrichter die uw organisatie helpt

Een bewust ingericht kantoor draagt bij aan de waarde van een organisatie én aan het welzijn van de mens die erin werkt en leeft. Dat is de visie van waaruit Maasdam kantoorinrichting benadert.

Een goed kantoorconcept houdt rekening met alles. Een ruimte bestaat immers niet alleen uit muren en bedrijfsmeubels, maar ook uit lucht, licht en geluid. Alles heeft invloed op elkaar, van vloerbedekking tot wandafwerking en van lichttemperatuur tot raambekleding. Het meubilair geeft een kantoor zijn gezicht, maar alleen het geheel bepaalt het karakter. Maasdam is een partner van interieurontwerp tot en met realisatie, door het leveren en installeren van alle producten.

 
Plan een kennismaking

Kantoorinrichting
Onze referenties

Maasdam realiseert al jarenlang projecten voor kantoren. In deze vooruitstrevende markt bieden we voor steeds meer organisaties een stabiele factor van kantoorinrichting ervaring en expertise.
Samen met haar opdrachtgevers laat Maasdam het Nieuwe Werken werken.

De ideale ruimte

De fysieke omgeving en inrichting van uw kantoor hebben grote invloed op de beleving die uw werknemers van die ruimte hebben.
Maasdam adviseert u hoe u de ideale kantoorruimte creëert en zo de productiviteit en tevredenheid verhoogt.


Evenementen bij Maasdam

Door het jaar heen organiseren wij verschillende evenementen. Soms op maat, bijvoorbeeld een workshop toegespitst op uw organisatie, maar ook vaak juist open voor inschrijvingen van iedereen, zoals onze inspiratiesessies. 

Bekijk het jaarprogramma op de speciale evenementen website!