Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Welkom in de Loodz!

Maasdam beschikt over een fraaie designwerkplaats: de Loodz. Inspiratie, innovatie, advies, creatie én realisatie: in deze ruimte komt alles samen. In ons pand aan de Coenecoop in Waddinxveen kunt u deze ruimte bezoeken. In de Loodz, die een fraai industrieel karakter heeft, treft u zonwering, meubels, gordijnen, verlichting en (verhoogde) vloeren. De Loodz is een inspirerende ruimte, een schatkamer aan materialen, afwerkingen en specials. In combinatie met de gewenste technische oplossingen kan hier de belevenis van het nieuwe interieur op juiste schaal worden getoond. De architecten van Maasdam hebben in de Loodz hun werkplekken. Inspiratie, innovatie, advies, creatie én realisatie: in deze nieuwe designwerkplaats komt alles samen.

Wilt u ook weten wat Maasdam voor u kan betekenen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de designwerkplaats? Maak een afspraak en kom gerust langs. We zijn iedere werkdag open van negen tot half zes en bieden u graag de helpende hand bij het gehele inrichtingstraject.

Veel gestelde vragen (en de antwoorden!)

Kan ik met mijn klant langskomen voor technisch of conceptueel advies?
Ja, u bent altijd welkom in onze Loodz. Bel graag even, om een afspraak te maken. U mag de klant ook zelf laten langskomen, als u graag de handen vrij houdt.

Kan ik met de klant langskomen om kleuren en materialen te bekijken en vergelijken in de Loodz?
Ja. Ook daarvoor belt u even om een afspraak te maken: 0182 621 449

Kunnen jullie een mock-up verzorgen in de Loodz? Denk dan bijvoorbeeld aan ideeën over vloeren, meubels en gordijnen.
Uiteraard. Als u aangeeft wat u in gedachten hebt, maken wij dat graag visueel. Dat kan in schetsen, animaties of met een live opstelling.

Kunnen jullie meubels voor ons leveren en/of uitzoeken?
Ja, op die manier ontzorgen we u. Wij doen het praktische regelwerk.

Kunnen jullie ons project begeleiden?
Zeker. We zijn een professionele back up voor u.  

Hebben jullie voor mij de technische details van bepaalde materialen?
Ja. We hebben hier bij Maasdam veel materialen zelf in huis. Dus meteen antwoord op vragen over prijzen, afmetingen, bepaalde voordelen of goede alternatieven. Daarnaast hebben we ook technische tekeningen van bijvoorbeeld vloerdetails, vloer-wand-aansluitingen of verhoogde computervloeren.

VOLG ONS!

Wij zijn ook te vinden via diverse social media kanalen. Volg Maasdam op: