Accountmanager Totaalinrichting

Voor onze afdeling Commercie hebben we versterking nodig van iemand die vorm en inhoud belangrijk vindt als het gaat om de inrichting van een totaal vastgoedproject.

Accountmanager vloeren

Voor onze afdeling Commercie hebben we versterking nodig in de vorm van een Accountmanager Vloeren. Een volhardende, salesdriven adviseur die haarscherp aanvoelt welke argumenten er nodig zijn om een klant te overtuigen. Kom jij ons commerciële team versterken?

Calculator

Als Calculator ben je medeverantwoordelijk voor de complete kostencalculaties van grote en middelgrote projecten. Naast uitstekende kennis van calculeren, materialen, toepassingen, interieurbouw en vloerafwerkingen in het bijzonder worden ook vaardigheden verwacht op het gebied van commercie en communicatie.

Stage lopen bij Maasdam

Bij Maasdam zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s die van aanpakken weten. Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een innovatief en vindingrijk bedrijf met een no-nonsense mentaliteit? Neem dan een kijkje bij onze stagevacatures! Zit er niets bij wat op jouw studie aansluit? Neem dan contact met ons op, wellicht hebben we alsnog een plek voor je.