projectverkoper/-adviseur totaalinrichting

Wat zoek jij in een werkgever? Ambitie? Leiderschap? Oog voor de samenleving? Een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend zijn? Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel? Een werkomgeving waarin no-nonsensgedrag de norm is, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden?

Projectcoordinator

Verfrissende ideeën aandragen en uitvoeren in een werkomgeving waar no-nonsensgedrag de norm is; zo werken we bij Maasdam. We zoeken iemand met veel enthousiasme, een echte teamspeler die leergierig is en openstaat voor training en opleiding. Onze nieuwe projectcoördinator stuurt aan, controleert en houdt het overzicht. Heb je hier nog weinig ervaring in? Dat vinden we niet eens zo belangrijk. Jouw instelling en karaktereigenschappen; dat is waar het ons om draait. De rest komt vanzelf als jij met plezier naar je werk gaat en blij weer naar huis rijdt. Daarvan zijn we overtuigd. 

Accountmanager/Projectadviseur vloerbedekking

Wat zoek jij in een werkgever? Ambitie? Leiderschap? Oog voor de samenleving? Een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend is? Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel? Een werkomgeving waarin no-nonsensgedrag de norm is, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden? 

Is dat wat je zoekt? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Maasdam, een van de grootste spelers in vloerbedekking voor de Nederlandse B2B-markt.

Senior werkvoorbereider (op projectbasis)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij per direct op zoek naar een senior werkvoorbereider, die voldoet aan ons profiel en op projectbasis inzetbaar is.

Momenteel lopen er diverse aanspraakmakende projecten waarvoor we jouw expertise goed kunnen gebruiken. 

Interim Uitvoerder

Maasdam is door uitbreiding van haar projectenportefeuille per direct op zoek naar een enthousiaste interim-uitvoerder, die voldoet aan ons profiel en minimaal 24 uur per week beschikbaar is. 

Laad meer berichten
Blijf bij, blijf geïnspireerd.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van projecten, trends, ontwikkelingen, ideeën.