Bid/tendermanager

Als tendermanager houdt je Tenderned en de aanbestedingskalender scherp in de gaten en bepaal je, samen met de Tender-eindverantwoordelijke, op welke tenders we gaan inschrijven. Je bent (eind)verantwoordelijk voor een juiste indiening. Samen met het verkopers en het tenderteam kom je tot een winnende tenderstrategie waarbij je de klantvraag vertaalt naar een onderscheidende winnende oplossing.

Projectcoordinator

Verfrissende ideeën aandragen en uitvoeren in een werkomgeving waar no-nonsensgedrag de norm is; zo werken we bij Maasdam. We zoeken iemand met veel enthousiasme, een echte teamspeler die leergierig is en openstaat voor training en opleiding. Onze nieuwe projectcoördinator stuurt aan, controleert en houdt het overzicht. Heb je hier nog weinig ervaring in? Dat vinden we niet eens zo belangrijk. Jouw instelling en karaktereigenschappen; dat is waar het ons om draait. De rest komt vanzelf als jij met plezier naar je werk gaat en blij weer naar huis rijdt. Daarvan zijn we overtuigd. 

Accountmanager/Projectadviseur vloerbedekking

Wat zoek jij in een werkgever? Ambitie? Leiderschap? Oog voor de samenleving? Een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend is? Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel? Een werkomgeving waarin no-nonsensgedrag de norm is, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden? 

Is dat wat je zoekt? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Maasdam, een van de grootste spelers in vloerbedekking voor de Nederlandse B2B-markt.

Senior werkvoorbereider (op projectbasis)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij per direct op zoek naar een senior werkvoorbereider, die voldoet aan ons profiel en op projectbasis inzetbaar is.

Momenteel lopen er diverse aanspraakmakende projecten waarvoor we jouw expertise goed kunnen gebruiken. 

Interim Uitvoerder

Maasdam is door uitbreiding van haar projectenportefeuille per direct op zoek naar een enthousiaste interim-uitvoerder, die voldoet aan ons profiel en minimaal 24 uur per week beschikbaar is. 

Laad meer berichten

Stage lopen bij Maasdam

Bij Maasdam zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s die van aanpakken weten. Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een innovatief en vindingrijk bedrijf met een no-nonsense mentaliteit? Neem dan een kijkje bij onze stagevacatures! Zit er niets bij wat op jouw studie aansluit? Neem dan contact met ons op, wellicht hebben we alsnog een plek voor je.