STAGE LOPEN BIJ MAASDAM

Bij Maasdam zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s die van aanpakken weten. Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een innovatief en vindingrijk bedrijf met een no-nonsense mentaliteit? Neem dan een kijkje bij onze stagevacatures. Zit er niets bij wat op jouw studie aansluit? Neem dan contact met ons op, wellicht hebben we alsnog een plek voor je.

(Afstudeer)stage: afdeling Commercie

Ben jij op zoek naar een commerciële (afstudeer)stage vanaf april op MBO-niveau, met uitzicht op een baan? Heb jij zin in een afwisselende stage in een omgeving met enthousiaste collega’s bij een inspirerend bedrijf en in een prachtig kantoor? Wil jij meewerken aan een innovatief leadgeneratie project en ondersteuning bieden aan onze commerciële afdeling? Dan zoeken we jou! Je krijgt van ons een duidelijke opdracht waarbinnen je zelfstandig te werk gaat en waarvoor jij verantwoordelijk bent, maar waarbij wij altijd voor je klaar staan om te helpen.

Meeloopstage: Bedrijfsbureau

Ben jij op zoek naar een uitdagende meeloopstage? Heb jij zin in een afwisselende functie in een omgeving met enthousiaste collega’s, bij een vindingrijk bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en in een prachtig kantoor? Dan zoeken we jou!

Blijf bij, blijf geïnspireerd.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van projecten, trends, ontwikkelingen, ideeën.