Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Work Place Analytics - omdat het werkt

De wereld verandert en de wereld van werken verandert in rap tempo mee. Werkstijl en -omgeving beïnvloeden in toenemende mate het bedrijfsresultaat. Werkt iedereen in uw bedrijf nog efficiënter dankzij alle nieuwste technieken? Of heeft u daar eigenlijk niet zo’n zicht op? Maasdam helpt u graag om de optimale balans tussen werk en werkomgeving  inzichtelijk te maken dankzij Work Place Analytics. 

Dynamiek van uw organisatie
Onze werkplekanalyse geeft duidelijk aan welk werk waar verricht wordt in uw bedrijf. Hoe is de dynamiek van de organisatie, wat zijn de taken en welke behoeften zijn er op het gebied van HR, IT, facilitair en de huisvesting? Is Het Nieuwe Werken toegepast of interessant voor uw organisatie? En wat zijn de gevolgen voor de werkomgeving? Sluiten het personeelsbestand en de huisvesting nog op elkaar aan? Om deze vragen te beantwoorden, wordt er via een app een korte enquete gehouden onder uw medewerkers. De resultaten koppelen we aan uw HR-gegevens. 

Kostenindicatie per werkplek
De experts van Maasdam laten doormiddel van de slimme software zien hoe u een werkomgeving creëert waarin betere prestaties worden verricht. Eenvoudigweg omdat het werkt. De tevredenheid van medewerkers wordt omgezet in effectiviteit, dankzij de werkplekanalyse. Krimp- en groeiscenario’s kunnen worden gesimuleerd met de software, waarbij de kostenindicaties per werkplek helder in beeld worden gebracht. Zowel de HR-manager, de facilitair manager als de lijnmanager haalt waardevolle informatie uit de werkplekanalyse van Maasdam. Omdat het beter werkt.