Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Frisse wind door de werkplek

Hoe creëer je een compleet nieuwe werkomgeving die inspireert en waarbij letterlijk en figuurlijk een gezond werkklimaat heerst? Maasdam kijkt graag met u mee naar het restylen van een kantoor, een afdeling, een ontvangstruimte of uw hele gebouw. De restyling van uw (werk)omgeving geven we vorm met oog voor de beschikbare budgetten en het milieu. Een duurzaam resultaat waarin uw medewerkers optimaal functioneren en uw bezoekers met plezier komen, is het resultaat. 

Nieuwe sfeer, bestaande spullen
Onze interieurarchitecten kijken mee naar uw huidige ruimte, naar de wensen en gaan aan de slag met een creatieve geest. Welke kleuren, welk licht, welke indeling en welke kantoormeubelen zijn er nodig om een optimaal resultaat te behalen? We kijken mee naar de indeling, naar eigenschappen van materiaal en meubelen en de uitstraling die zij meegeven. Maar ook naar de mogelijkheid om meubilair opnieuw in te zetten, terwijl het een heel nieuwe ambiance geeft

Duurzame werkomgeving
Met onze sterke focus op duurzaamheid, kijken we gericht naar de mogelijkheden om Cradle-to-Cradle te werken. We herstofferen veel met bestaande meubelen, waardoor kosten worden bespaard en het milieu minder wordt belast. Meubilair dat niet meer bruikbaar is, voeren we af via de stichting Kantoormeubel Recycling om ook zo maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met een kritische kijk op materialen en de herkomst en kwaliteit, levert de reslyting een duurzame werkomgeving. 

Restylen met stijl - Maasdam realiseert het.