Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Projectstoffering

Maasdam is al meer dan 30 jaar als projectstoffeerder actief op verschillende segmenten. Wij verzorgen vele soorten vloeren, zoals kamerbreed tapijt, tapijttegels, PVC-stroken, gietvloeren, rubber of marmoleum. Op het gebied van vloeren, hecht Maasdam veel waarde aan detail en afwerking met de juiste vloerafwerking op de juiste plek.

Inspiratie en advies
Wilt u advies ontvangen over passende projectstoffering? Wij ontvangen u graag in onze fraaie designwerkplaats 'de Loodz' waarin u inspiratie kunt opdoen voor uw vloeren, wanden en raambekleding. In deze setting ontvangt u advies en kunt u zelf ook verschillende soorten stoffen, vloeren en kleuren zien en voelen. De Loodz is een inspirerende ruimte en een schatkamer aan materialen, afwerkingen en specials. Wij hebben hier bij Maasdam veel materialen zelf in huis. Dus u kunt meteen antwoord krijgen op vragen over prijzen, afmetingen, bepaalde voordelen of goede alternatieven. Daarnaast hebben we ook technische tekeningen van vloerdetails, vloer-wand-aansluitingen of verhoogde computervloeren.

Graag komen wij bij u inmeten, verzorgen wij een tekening en maken vervolgens een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren. Voor projectstoffering bent u bij Maasdam aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar het advies en de offerte van Maasdam? Neem dan contact op voor een afspraak of bel 0182 517 822.

Duurzame projectstoffering

Naast de kwaliteit van de stoffering die wij aanbieden, en de focus op details en afwerking, zijn er ook andere aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid van de producten en ecologische verantwoording zijn belangrijke begrippen voor Maasdam.
Maasdam werkt daarom met het Greenflooring concept, ecologisch vriendelijke vloersystemen en vloeren die leiden tot fijnstofreductie (waardoor een gezondere ruimte wordt gerealiseerd). Duurzame projectstoffering, ecologisch verantwoorde projectstoffering en cradle-to-cradle spelen hierin een belangrijke rol.