Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Plafonds

Bij Maasdam realiseren we uw projectafbouw van top tot teen, dus van vloer tot en met plafond. Samen met u zoeken we het plafond uit wat bij uw wensen past, waarbij bijna elk gewenst plafond mogelijk is. Van stalen tot houten systeemplafonds, of plafonds voor een ideaal binnenklimaat, Maasdam regelt het voor u.

Stalen systeemplafonds
Metalen plafonds in de vorm van geperforeerde panelen, aluminium lamellen of strekmetaal zorgen voor een industriële of juist zeer luxe uitstraling. Dit materiaal onderscheidt zich door een hoge duurzaamheid en eenvoudige reiniging.

Hard- en zachtmineralen systeemplafonds
Hardmineralen plafonds hebben een uiterst gunstige prijs/kwaliteit verhouding en zorgen daarbij ook voor een goede overspraakreductie. Zachtmineralen plafonds zorgen voor een perfecte akoestiek en zijn relatief licht van gewicht. De enorme keuze aan structuur- en kleurafwerking van de panelen maakt het mogelijk dat elke gewenste uitstraling gerealiseerd kan worden.

Houten systeemplafonds
Hout is een prachtig natuurproduct met een brede toepasbaarheid en een zeer warme uitstraling. Deze plafonds zijn leverbaar met een ruime keuze aan houtsoorten en verwerkingsmogelijkheden.

Klimaatplafonds
Klimaatfonds garanderen een optimaal binnenklimaat voor elke ruimte. De ingebouwde techniek maakt het mogelijk om tochtvrij en geruisloos de koeling of verwarming van iedere ruimte te verzorgen. Dit bevordert de productiviteit van werknemers en draagt aantoonbaar bij tot een lager ziekteverzuim. De klimaatplafonds zijn onderhoudsarm, uiterst duurzaam en energiezuinig.

Monolithische systeemplafonds

Een monolithisch plafond is een eigentijdse designoplossing die zowel in klassieke als in moderne interieurs goed tot zijn recht komt. Belangrijke eigenschap van dit plafond is de naadloze afwerking en uitstekende geluidsabsorptie. Dit type plafond is in iedere gewenste kleur leverbaar.