Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Interieurbouw

Maasdam projectinrichting ontwerpt en realiseert uiteenlopende interieurs en ruimtes in verschillende segmenten.

Met liefde voor het vak, worden interieurs gebouwd die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook functioneel zijn en een waarde toevoegen aan uw organisatie.

"Maasdam vindt dat alles mensen en organisatie een ideale omgeving verdienen om te presteren, genieten, leren en genezen!

Wij laten mensen en organisaties beter tot hun recht komen door interieurbouw en (her)inrichting."

Maasdam werkt met een vaste werkwijze en met ervaren personeel. Wij zien interieurbouw als een missie waarin hoogwaardige kwaliteit wordt gecombineerd met gebruiksgemak en een uitstraling die aansluit op de wensen van de eindgebruiker. 

Maasdam verzorgd hierin het gehele proces van (her)inrichting, van het ontwerp tot en met de realisatie.

Wij werken leverancier onafhankelijk, waardoor er gekozen kan worden uit een breed spectrum aan meubilair, zon- en lichtwering en projectstoffering. Maar soms volstaan bestaande producten niet en vraagt uw project om maatwerk, wij zijn daarom ook gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van uniek maatwerkmeubilair. Dit maatwerk wordt precies afgestemd op uw wensen qua maatvoering en materiaalkeuze,  ontwerpadvies en functionaliteit worden gebundeld om uniek en passend speciaal meubilair te vervaardigen.

Wilt u weten hoe Maasdam dit doet? Meer informatie ontvangen of eens kennismaken? Neem dan contact op voor een adviesgesprek.