Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Interieurarchitectuur

Interieurarchitectuur - Bij Maasdam vinden wij het een uitdaging om uw onderneming te vertalen naar een inspirerende en prettige omgeving voor u, uw personeel en uw klanten. Het interieur is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf, het draagt uw bedrijfsfilosofie en kernwaarden.
Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, Maasdam realiseert voor elk project een oplossing die nét dat stapje verder gaat. Wij geloven in de meerwaarde die een ruimte kan bieden aan de beleving van uw bedrijf of product. Die meerwaarde realiseren wij met het interieur dat wij samen met u creëren.

Samen met u bekijken wij welke identiteit uw bedrijf uitstraalt of wil uitstralen. Hoe kleur en invulling van ruimtes hiervoor kunnen worden toegepast en hoe een ruw idee kan leiden tot een perfecte realisatie. Maasdam is actief in verschillende segmenten, wij creëren ruimte in het onderwijs, de zorg en utiliteit. Wij creëren bijvoorbeeld ruimtes die bewust prikkelarm of juist prikkelrijk zijn. Onze eigen interieurarchitect bekijkt per project welke materialen, kleuren en meubilair het best passen bij het gebruik van de ruimte. In de ontwerpfase zorgt onze interieurarchitect dat uw toekomstige project wordt gevisualiseerd. Hierin worden concepten ontwikkeld met tekeningen van de projecten, sfeerimpressies en moodboards van verschillende materialen en producten. De uitvoer wordt vakkundig gedaan door onze ervaren stoffeerders en uitvoerders. Voor interieurarchitectuur bent u bij Maasdam aan het juiste adres.

Advies op maat

Bij het ontwikkelen van concepten en ideeën, denken onze specialisten graag met u mee. Onze specialisten bekijken graag met u hoe u de prestaties van uw gebouw en de gebruikers kunt verhogen.  Bij Maasdam hebben wij interne specialisten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en utiliteit, Wilt u ook weten wat Maasdam voor u kan betekenen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de designwerkplaats? Maak een afspraak en kom gerust langs.


We zijn iedere werkdag open van negen tot half zes en bieden u graag de helpende hand bij het gehele inrichtingstraject.