Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Beter onderhoud, minder kosten

Investeren is vooruitzien. Dat is de gedachte achter ons GreenFlooring Concept®. Dit speciale onderhoudsprogramma van Maasdam past naadloos bij het actuele thema van Life Cycle Costing. Over de totale (langere!) levensduur van uw vloer of vloerbedekking realiseert u lagere kosten.

Maar planmatig onderhoud heeft nog meer voordelen:
• Beter binnenklimaat
• Minder kans op allergische reacties
• Goed voor het welzijn van medewerkers, bezoekers of bewoners
• Behoud van representatieve waarde
• Past binnen het streven naar duurzaam ondernemen

Het GreenFlooringConcept® verlegt dus de focus van de aanschaf en de initiële investering naar de langere termijn. Het onderhoud wordt een integraal onderdeel van het beslisproces en de kostencalculatie. Samen met u kijken we vooraf kritischer naar het specifieke onderhoud bij de beoogde of gekozen vloer. Wij weten als geen ander wat voor onderhoud een bepaald type vloer vergt. Onze interieurarchitecten kunnen met u meedenken over materiaal en kleurkeuze. We kunnen ook adviseren over praktische zaken als  schoonloopzones. Alleen op die manier al kunnen we de vervuiling van uw kostbare vloer of vloerbedekking tot wel 80% reduceren. Met het GreenFlooring Concept® wordt uw investering beter benut. Op deze manier kan zelfs de garantie op uw vloer of vloerbedekking verlengd worden!

Lees hier meer over in onze GreenFlooring Concept® brochure

Maasdam biedt ook een onderhoudsplan voor uw meubilair, neem voor meer informatie contact met ons op.

Beter onderhoud = duurzaam ondernemen

Het GreenFlooring Concept® past om een aantal redenen in het streven naar duurzaam ondernemen. Om te beginnen gaat uw vloer of vloerbedekking aanzienlijk langer mee. Dat reduceert de milieudruk: minder grondstoffen, fabricage. Bovendien werken onze onderhoudsspecialisten met middelen die geselecteerd zijn op duurzaamheid en milieunormen.

Geen omkijken meer naar

De basis onder het GreenFlooringConcept® is het onderhoudsplan dat we in overleg met u opstellen. Vervolgens verrichten onze specialisten het afgesproken periodieke onderhoud: stofzuigen, schrobben, speciaal reinigen. Zo nodig kan ook tussentijds extra onderhoud wordt verricht. Zelfs herstel is mogelijk.