Neem contact met mij op

Neem contact met mij op
Bureaustoelen voor ergonomisch zitten

Een ergonomische werkplek kan niet zonder een goede bureaustoel. Dankzij onze uitgebreide collectie bureaustoelen kunt u tegemoet komen aan de eisen die gebruikers, ARBO, de omgeving en uzelf aan uw meubilair stellen. Met een instelbare bureaustoel garandeert u een betere zithouding, terwijl harde of zachte wielen onder de stoel uw vloer beschermen tegen slijtage.

Bij Maasdam kijken we samen met u welke bureaustoelen de optimale gebruikerservaring bieden, zonder een compromis te sluiten op de gewenste uitstraling van uw inrichting. Neem nu contact op voor een adviesgesprek met onze meubelspecialist.

Beter onderhoud, minder kosten

Investeren is vooruitzien. Met goed onderhoud van uw meubilair verlengt u de levensduur van uw investering, wat naadloos past bij het actuele thema van Life Cycle Costing. Maar planmatig onderhoud heeft nog meer voordelen:

• Beter binnenklimaat
• Minder kans op allergische reacties
• Goed voor het welzijn van medewerkers, bezoekers of bewoners
• Behoud van representatieve waarde
• Past binnen het streven naar duurzaam ondernemen

Wanneer u er voor kiest om het onderhoud van uw meubilair door Maasdam te laten uitvoeren, verlegt u de focus van de aanschaf en de initiële investering naar de langere termijn. Het onderhoud wordt een integraal onderdeel van het beslisproces en de kostencalculatie. Samen met u kijken we vooraf kritischer naar het specifieke onderhoud voor uw meubilair. Wij weten als geen ander wat voor onderhoud dit vergt.

Onze merken

Maasdam levert een breed assortiment aan bureaustoelen. Wij bieden u de volgende merken aan:
> Giroflex
> Herman Miller
> Interstuhl
> SBseating
> Vitra