VOLG ONS!

Wij zijn ook te vinden via diverse social media kanalen. Volg Maasdam op:

 

               

Tangram-style

 

De 7 beloften van Maasdam
Bij de 7 beloften van Maasdam zijn een aantal vormen te zien, maar waar komen deze figuren vandaan?

De figuren bij de 7 beloften van Maasdam vormen samen één geheel, net als de eeuwenoude Chinese puzzel, de tangram. Een tangram bestaat uit 7 stukjes (tans) die in de basisvorm samen een stabiel vierkant vormen en waarmee men tegelijk talloze verschillende vormen kan maken. De regels van de puzzel zijn eenvoudig: Bij elke vorm moeten alle 7 tans worden gebruikt. 

Figuur: Verschillende vormen met een Tangram

Puzzelstukken
De 7 beloften van Maasdam hebben elk een tans meegekregen uit de tangram. Zo is elke belofte van Maasdam een waardevol puzzelstuk in het maken van uw inrichtingen. En ook  hierbij zijn de regels simpel: met de 7 beloften maken wij talloze inrichtingen en daarbij gebruiken wij, net als bij de tangram, iedere keer alle ‘stukken’ van de puzzel. Het resultaat is een figuur dat past bij de ruimte.  Alle 7 beloften komen daarom terug in elk project van Maasdam.

Er zit één verschil in de Chinese tangram en de tangram van Maasdam. Onze tangram is geen platte (2D) vorm zoals de originele tangram. Alle figuren vormen samen een kubus: de ruimtelijke vorm van Maasdam. Deze driedimensionale vorm past beter bij Maasdam, de projecten van Maasdam hebben immers betrekking op de gehele ruimte en niet op slechts één van de vlakken.

Figuur: De tangram van Maasdam bestaat uit de figuren per belofte die samen een kubus vormen

Uw organisatie in vorm
De experts van Maasdam zetten de zeven beloften in tot de vorm die het beste past bij uw organisatie. Door de puzzelstukjes van de 7 beloften in andere volgorde te leggen maken onze experts een passend voorstel voor iedere ruimte. Altijd stabiel als een kubus, maar gelegd in de optimale en esthetische vorm voor uw organisatie.

De 7 beloften van Maasdam worden uitgebreid toegelicht in onze bedrijfsfilm en op de pagina over de 7 beloften.

Onze adviseurs verdiepen zich met plezier in uw organisatie, uw visie en uw doelstellingen. Op welke manier kan een optimaal (her)ingerichte ruimte uw organisatievisie en -doelstellingen ondersteunen? Maasdams kleurrijke tangram vormt een eerste visualisatie van de beloften die we u doen maar de echte visualisatie is natuurlijk te zien in uw uiteindelijke (her)inrichting! 

We nemen u graag mee in het traject van ontwerp tot realisatie. Het resultaat van onze beloften en expertise, ziet u vervolgens in de door Maasdam gecreëerde ruimte waar u optimaal kunt presteren, genieten, leren en genezen. 

Neem contact met ons op voor een kennismaking of advies.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze beloftes? Of wilt u eens van gedachten wisselen? 

Maak gerust een afspraak en komt u eens langs.

Maasdam Waardepiramide

Maasdam stelde de waardepiramide voor een optimale werkomgeving op, als leidraad voor discussies met en bij onze klanten over welke waarde zij willen realiseren en welke waarden centraal staan. Wilt u hier meer over weten?