VOLG ONS!

Wij zijn ook te vinden via diverse social media kanalen. Volg Maasdam op:

 

               

De 7 beloften van Maasdam

7 beloften waaraan u ons kunt houden en waarmee wij u zekerheid bieden. Maasdam heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers. Een aantal wensen en waarden kwam hierbij steeds weer terug. Daarom doet Maasdam zeven belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Maasdam heeft meerdere eigen keuzetools, waaronder workshops en digitale behoeftescans. Hiermee krijgt u de eisen en doelen van uw (her)inrichtingsproject scherp en overzichtelijk in beeld. Een essentiële stap voor een goede start van uw project!

In de ontwerpen van Maasdam proberen wij zo dicht mogelijk bij de wensen van uw organisatie te komen. We werken onafhankelijk van leveranciers, zodat we per project vrij zijn om de beste match te vinden.

Het ontwerp dat Maasdam maakt voor uw (her)inrichtingsproject is uitvoerbaar. Dat klinkt logisch, maar u zult niet de eerste zijn met prachtige tekenplannen die sneuvelen in de praktijk. De architecten van Maasdam maken realistische ontwerpen, zonder uw doelen uit het oog te verliezen en met verantwoordelijkheidsgevoel voor de realisatie van het ontworpen design.

Maasdam voorziet uw volledige (her)inrichtingsproces van ontwerp én realisatie. In deze belofte kunt u bovendien korte lijnen en heldere afspraken verwachten. De experts voor uw project zitten immers allen onder één dak.

Maasdam is overtuigd van de winst die er voor uw organisatie te behalen is met duurzaamheid. Zowel voor uw organisatie, voor de maatschappij en voor de natuur. Wij bekijken, samen met u, hoe duurzaamheid kan meewerken aan het behalen van úw organisatiedoelstellingen op dit gebied.

Hoe zorgt u dat bewuste keuzes in uw inrichting actief meewerken in het behalen van uw organisatiedoelen? Maasdam zet de kennis van omgevingspsychologie in om de juiste keuzes te maken voor uw ruimte. Aan de hand van vele wetenschappelijke onderzoeken kunnen wij onderbouwde keuzes maken over bijvoorbeeld kleur, akoestiek, zichtlijnen en materialen. De bewuste inzet van deze, en andere, variabelen laten een duidelijk effect zien op de gezondheid in het algemeen, maar ook op de leer- en werkprestaties in het bijzonder.

Maasdam belooft een ruimte te creëren die volledig aansluit bij de identiteit van uw organisatie. In de vorm van een hoofdrol in het ontwerp of juist subtiel vanaf de zijlijn. Wij geloven dat het altijd belangrijk is om uw identiteit in het oog te houden. Wij maken de vertaalslag van uw identiteit naar ruimte aan de hand van verschillende marketing- en strategiemodellen.

Maak eens een afspraak en kom gerust langs om door te praten over de 7 beloften van Maasdam en uw (her)inrichtingsproject!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Maasdam? Of wilt u eens van gedachten wisselen? 

Maak gerust een afspraak en komt u eens langs.

Tangram-style

Bij de 7 beloften van Maasdam zijn een aantal vormen te zien, maar waar komen deze figuren vandaan?

De figuren zijn gebaseerd op de eeuwenoude Chineese puzzel, de tangram. Een vorm die goed bij Maasdam past..