Over maasdam

Maasdam creëert ruimte. Met Maasdam als stabiele partner ontstaan duurzame interieurs die bijdragen aan prettiger werken, betere zorg en efficiënter onderwijs. Samen met u vertalen we uw wensen, hoe uiteenlopend die ook zijn, naar de ideale ruimte. Dankzij onze uitgebreide kennis en brede ervaring, is Maasdam in staat prestaties van gebouwen én hun gebruikers voor u te verhogen met projectinrichting.
Maasdam ontwikkelt concepten en werkt ze uit. We realiseren voor u de oplossing die nét dat stapje verder gaat. Van ruw idee tot en met perfecte realisatie, van vloer tot projectmeubilair. Daar zijn we goed in bij Maasdam. Zo werken we voor onze klanten aan veelzijdige totaalconcepten voor de inrichting van kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen.

 

Maasdam doet 7 belangrijke beloften aan al de opdrachtgevers. Deze beloften stellen wij graag aan u voor in onze bedrijfsfilm.

Onze producten

Maasdam is uw partner bij projectinrichting. Met een uitgebreid assortiment van vloeren en wanden tot bureaustoelen en speciaalmeubilair, kunt u met elke inrichtingsvraag bij ons terecht.

Onze merken

We bieden u een breed scala aan producten van diverse merken. Vitra, Moooi, Drentea; Maasdam gaat voor duurzame kwaliteit en heeft voor ieder budget wat wils. Ontdek onze merken hier.


Welkom in de Loodz

Maasdam beschikt over een fraaie designwerkplaats: de Loodz. Inspiratie, innovatie, advies, creatie en realisatie: in deze ruimte komt alles samen. Nieuwsgierig? Kom langs en raak geïnspireerd!