Schoolinrichting: betaalbaar, mooi en duurzaam

Schoolinrichting voor het onderwijs van morgen. Een passende schoolinrichting is van groot belang. In het onderwijs telt elke euro. Tegelijk is de inrichting van uw schoolgebouw direct van invloed op het welzijn en comfort van uw leraren en leerlingen. In de juiste omgeving verbeteren de leerprestaties en gaat het ziekteverzuim omlaag.

De exploitatiekosten zijn vandaag de dag zeer belangrijk, en door wetswijzigingen worden strengere eisen gesteld aan de duurzaamheid en het energiegebruik van uw schoolgebouw. Dat kunt u zien als beperking. Óf als prikkel om nog beter na te denken over een omgeving die uitnodigt tot leren en kennis delen. Dat kan soms met kleine en subtiele ingrepen. Wij weten dat uit onze jarenlange ervaring met schoolinrichting.

Vraag het de onderwijsspecialist van Maasdam »  

 

 

Schoolinrichting
Onze referenties

Maasdam realiseert al jarenlang projecten in het onderwijs. In deze veranderende markt bieden we voor steeds meer instellingen een stabiele factor van schoolinrichting ervaring en expertise. Maasdam draagt met trots bij aan duurzame en gezonde scholen.

De beste studieruimte

De leerprestaties in uw studieruimte verbeteren met de optimale mix van onder andere meubilair, (dag)licht, ventilatie en akoestiek. Maasdam combineert deze zaken voor u in de ideale studieruimte.


Schoolinrichting advies?

Samen met u vertalen we uw schoolinrichting wensen, hoe uiteenlopend die ook zijn, naar de ideale ruimte. Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe schoolgebouw? Maak een afspraak met onze onderwijsspecialist en kom langs!