OZC Tilburg Universiteit 

EEN PRESTIGIEUS ONDERWIJSPROJECT

Op de campus van Tilburg University staat een nieuw, eigentijds onderwijs- en zelfstudiecentrum (OZC), voorzien van moderne studiefaciliteiten. De aannemer benaderde Maasdam voor de afwerking van alle vloeren in dit gebouw. Het resultaat: 2000 m2 dekvloeren, 1500 m2 gietvloer, 1000 m2 marmoleum en 308 traptreden. Daarnaast heeft Maasdam het gebouw voorzien van gordijnrails en gordijnen.

Verzonken auditorium
Maasdam leverde en installeerde twee verhoogde computervloeren in het auditorium van het OZC. Deze zaal heeft een centrale en verzonken positie in het gebouw, vanuit daar zijn transparante doorgangen van de ene naar de andere kant zichtbaar. Na deze eerste opdracht voor het auditorium, kregen we de verantwoordelijkheid voor alle vloeren in het pand. Een groot compliment voor ons!

Duurzaamheidseisen BREEAM
Maasdam kon de opdrachtgever op diverse vlakken optimaal van dienst zijn en ontzorgen. Bij de aanleg van de vloeren hielden we rekening met de gestelde duurzaamheidseisen volgens BREEAM. Alle handelingen die we verrichten en alle technieken die zijn toegepast, hebben we onderbouwd met de juiste documenten.

Een aanspreekpunt
Alle disciplines moesten kort op elkaar worden uitgevoerd, op een onderwijscampus die niet is ingericht op de aanvoer van materialen en machines met vrachtwagens. Dat leverde logistieke uitdagingen op. Omdat Maasdam alle vloeren in het nieuwe pand realiseerde, kon efficiënt worden meegedacht over planning, logistiek en doorlooptijd. Wat betreft de vloeren waren wij het enige aanspreekpunt voor de aannemer: dat werkte voor beide partijen uitermate soepel.

Het OZC op de Tilburg University is een prestigieus onderwijsproject. Wij konden aantonen dat we geen enkele uitdaging uit de weg gaan en altijd een stapje harder willen en kunnen zetten. De lat lag hoog, maar zowel de aannemer, als opdrachtgever en de eindgebruikers zijn zeer tevreden over het resultaat.

Bekijk alle projecten