Onderwijs van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten voor het onderwijs. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer onderwijsinstellingen gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan gezonde en duurzame scholen die de leerprestaties en het welzijn van leerlingen en leraren verhogen.

Maasdam werkt voor grote en kleine onderwijsinstellingen, van universiteiten tot brede basisscholen met kinderopvang. Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Driestar College

Veel scholen hebben een Open Leercentrum in de school - een ruimte waar scholieren worden opgevangen wanneer er lessen uitvallen, waar bijlessen gegeven kunnen worden en waar ze op een rustige manier huiswerk kunnen maken. Vooral dat laatste is niet iets dat leerlingen uit zichzelf doen als de ruimte niet uitnodigend en functioneel is. 

Kom verder

Edith Steijn College

Den Haag

Maasdam zorgde in Den Haag voor zichtbare en veilige oplossing in het nieuwe onderwijsgebouw van het Edith Steijn College. Waar lopen de leerlingen en waar lopen ze straks op?

Kom verder

BBS Kruiskamp ingericht op veelzijdig gebruik

Maasdam houdt als projectinrichter scherp zicht op de functie van de ruimte én op de lange termijn als het gaat om onderhoud(skosten) bij het inrichten van een multifunctioneel gebouw. 

Kom verder
Laad meer projecten