Onderwijs van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten voor het onderwijs. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer onderwijsinstellingen gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan gezonde en duurzame scholen die de leerprestaties en het welzijn van leerlingen en leraren verhogen.

Maasdam werkt voor grote en kleine onderwijsinstellingen, van universiteiten tot brede basisscholen met kinderopvang. Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Coenecoop College

Om de hoek bij Maasdam

Op de dependance van het Coenecoop College in Boskoop wordt 'onderwijs op maat' gegeven: een nieuwe manier van lesgeven waarbij leerlingen vakken op verschillende niveaus kunnen volgen en meer keuzevrijheid hebben. Deze moderne vorm van onderwijs vraagt om een gebouw dat hierop aansluit. De vloerafwerking van Maasdam geeft de leerlingen elke dag weer een 'wow'-ervaring.

Lees meer

Een frisse leeromgeving dankzij Maasdam

ISW Gasthuislaan

Een nieuwe vleugel aan het bestaande gebouw voor Scholengemeenschap ISW Gasthuislaan in ’s Gravenzande. Maasdam werd door het schoolbestuur en aannemer Van Zanten Bouw gevraagd de vloer van de scholengemeenschap te bekleden en enkele renovatiewerkzaamheden uit te voeren in de bestaande bouw.

Lees meer

OZC Tilburg Universiteit

EEN PRESTIGIEUS ONDERWIJSPROJECT

Op de campus van Tilburg University staat een nieuw, eigentijds onderwijs- en zelfstudiecentrum (OZC), voorzien van moderne studiefaciliteiten. De aannemer benaderde Maasdam voor de afwerking van alle vloeren in dit gebouw. Het resultaat: 2000 m2 dekvloeren, 1500 m2 gietvloer, 1000 m2 marmoleum en 308 traptreden. Daarnaast heeft Maasdam het gebouw voorzien van gordijnrails en gordijnen.

Kom verder
Laad meer projecten