Duurzaamheid is ook: slimmer tegels snijden

Maasdam is zuinig op de wereld die we in bruikleen hebben

Er is een zin die prachtig weergeeft waarom duurzaamheid voor ons zo'n belangrijk issue is. Die zin luidt: 'We lenen de wereld van onze kinderen'. Wat wij vandaag doen of nalaten, daar hebben zij morgen en overmorgen plezier of juist last van. Die verantwoordelijkheid voelen we werkelijk, het is geen mooi praatje voor de bühne.

We proberen op zoveel mogelijk manieren duurzaam te werken. Zo maken we bij projecten uitsluitend gebruik van FSC®-hout. Parket, houten lamellen, het moet dat keurmerk hebben. In ons hoofdkantoor in Waddinxveen maken we onder andere gebruik van energiezuinige LEDverlichting. Wij zijn er erg blij mee en als u wilt maken we u er ook blij mee. 


Bij onze projecten volgen we een proces dat geheel gericht is op duurzaamheid. Zo werken we bijvoorbeeld met speciale software die uitrekent hoe je tapijttegels zo efficiënt mogelijk over een ruimte verdeelt. Dat bespaart aanzienlijk op materiaal.

We zijn ook zuinig op mensen; we hechten sterk aan de VCA-veiligheidsnormen. En dat is nog niet alles. In de vorm van het GreenFlooring Concept bieden we een onderhoudstool waardoor vloerbedekking langer meegaat. Winst voor de opdrachtgever, winst voor het milieu. 

Bij een project als Schneider Electric hebben wel al onze expertise op het gebied van duurzaamheid volop ingezet.  Hierdoor scoorde dit project vier sterren op de Breeam-ranking: Excellent.
Ook laten onze projecten met een gerust hart langs de LEED-meetlat leggen. Zeer waardevol voor een opdrachtgever als Eneco World. Al met al kijken we dus altijd verder dan een project lang is. Zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog plezier aan kunnen beleven. 

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op