There seems to be an error connecting to the wanted video.

Maasdam Projectinrichting

Maasdam Projectinrichting is uw partner voor zorginrichting, schoolinrichting en kantoorinrichting. Van zowel de complete projectafbouw tot de ideale totale projectinrichting. Concepten ontwikkelen en uitwerken. Van niets naar ‘wow!’. Van ruw idee tot en met perfecte realisatie. Bij Maasdam zien we projectinrichting heel breed. Maasdam is uw partner bij projectinrichting. Met een uitgebreid assortiment van vloeren en wanden tot bureaustoelen en speciaalmeubilair, kunt u met elke inrichtingsvraag bij ons terecht.

Veelzijdig in Projectinrichting

Bij Maasdam streven we er naar om uw projectinrichting volledig aan te laten sluiten bij uw wensen op het gebied van functie, sfeer en gebruiksgemak. Maasdam gaat als projectinrichter voor duurzame kwaliteit en heeft voor ieder budget wat wils. We zijn partner van diverse gerenommeerde merken en we kunnen u hiermee een uitgebreid spectrum aan kantoormeubilair, bureaus, bureaustoelen, zon-en lichtwering en projectstoffering aanbieden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Projectinrichting Visie

Maasdam Projectinrichting. Maasdam creëert ruimte. Met Maasdam als stabiele partner voor projectinrichting ontstaan interieurs die bijdragen aan prettiger werken, betere zorg en efficiënter onderwijs. Samen met u vertalen we uw wensen naar uw ideale ruimte. Maasdam is uw partner in projectinrichting. Als gecertificeerde projectinrichter is het onze missie om continu samen met onze klanten het optimale uit hun ruimte te halen. Maasdam projectinrichting: van concept tot en met realisatie.

Onze producten

Projectinrichting: dat zien we heel breed. Het meubilair, de vloer, verlichting, alles komt samen in één totaalconcept. Van interieurarchitectuur tot de daadwerkelijke interieurbouw. Met een breed assortiment aan producten en merken komen we tegemoet aan de meest uiteenlopende projectinrichting wensen. Dankzij uitgebreide kennis en brede ervaring is Maasdam in staat de prestaties van gebouwen en hun gebruikers voor u te verhogen met hoogwaardige projectinrichting.

Virtuele tour!

Kom binnen bij Maasdam! Maasdam beschikt over een fraaie designwerkplaats: de Loodz. Inspiratie, innovatie, advies, creatie én realisatie komen samen in deze ruimte.

Vanaf nu is het mogelijk om virtueel rond te kijken in deze designwerkplaats! Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kop koffie en een kennismaking op locatie. Neem contact op voor een afspraak.