Projectinrichting

Maasdam Projectinrichting is uw partner voor zorginrichting, schoolinrichting en kantoorinrichting. Van zowel de complete projectafbouw tot de ideale totale projectinrichting. Concepten ontwikkelen en uitwerken. Van niets naar ‘wow!’. Van ruw idee tot en met perfecte realisatie. Bij Maasdam zien we projectinrichting heel breed. Maasdam is uw partner bij projectinrichting. Wij realiseren een projectinrichting waar mensen rust ervaren en bevorderd worden in hun werkzaamheden. Met een uitgebreid assortiment van vloeren en wanden tot bureaustoelen en speciaalmeubilair, kunt u met elke inrichtingsvraag bij ons terecht.


Veelzijdig in Projectinrichting

Op zoek naar een projectinrichter? Bij Maasdam streven we er naar om uw projectinrichting volledig aan te laten sluiten bij uw wensen op het gebied van functie, sfeer en gebruiksgemak. Maasdam gaat als projectinrichter voor duurzame kwaliteit en heeft voor ieder budget wat wils. We zijn partner van diverse gerenommeerde merken en we kunnen u hiermee een uitgebreid spectrum aan kantoormeubilair, bureaus, bureaustoelen, zon-en lichtwering en projectstoffering aanbieden. Maasdam begeleidt het gehele projectinrichting project en zo ontzorgen we u bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw zorginstelling, kantoor of onderwijsinstelling. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vacatures bij Maasdam

Wat zoek jij in een werkgever? Ambitie? Leiderschap? Oog voor de samenleving? Een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend is? Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel? Een werkomgeving waarin no-nonsensgedrag de norm is, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden? 

Is dat wat je zoekt? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Maasdam. Wij zijn steeds opzoek naar versterking van ons team. 

Bekijk hier de openstaande vacatures.

De 7 Beloften van Maasdam

Maasdam doet zeven belangrijke beloften aan iedere opdrachtgever.

Door de jaren heen heeft Maasdam veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in de zorg, onderwijs en utiliteit. Een aantal wensen en waarden kwamen daarbij steeds terug voor een succesvol resultaat. Vanuit die ervaring hebben wij de 7 beloften van Maasdam ontwikkeld.

Projectinrichting Visie

Maasdam Projectinrichting. Maasdam creëert ruimte. Met Maasdam als stabiele partner voor projectinrichting ontstaan interieurs die bijdragen aan prettiger werken, betere zorg en efficiënter onderwijs. Samen met u vertalen we uw wensen naar uw ideale ruimte.

Maasdam is uw partner in projectinrichting. Als gecertificeerde projectinrichter is het onze missie om continu samen met onze klanten het optimale uit hun ruimte te halen. Maasdam projectinrichting: van concept tot en met realisatie.

Onze producten

Projectinrichting: dat zien we heel breed. Het meubilair, de vloer, verlichting, alles komt samen in één totaalconcept. Van interieurarchitectuur tot de daadwerkelijke interieurbouw.

Met een breed assortiment aan producten en merken komen we tegemoet aan de meest uiteenlopende projectinrichting wensen. Dankzij uitgebreide kennis en brede ervaring is Maasdam in staat de prestaties van gebouwen en hun gebruikers voor u te verhogen met hoogwaardige projectinrichting.

Hoe wij ruimte creëren

Maasdam stelt zich voor!

Wie is Maasdam? Hoe verloopt een inrichtingsproject? En waarom is Maasdam de juiste partner?

Aan de hand van de 7 beloften van Maasdam stellen wij ons graag aan u voor!

Onze bedrijfsfilm toont de verschillende fases in een (her)inrichtingsproject; De fase van oriëntatie en het in kaart brengen van uw wensen, de ontwerpfase en de realisatie.