Kantoren van topkwaliteit

Maasdam realiseert al jarenlang projecten binnen bedrijfspanden. We bieden hier een stabiele factor van ervaring en expertise, waar steeds meer organisaties gebruik van maken. Maasdam draagt met trots bij aan ergonomische en inspirerende kantoren die de werkprestaties en het werkplezier van werknemers verhogen. Maasdam werkt voor grote en kleine bedrijven, van volledige nieuwbouw tot renovatie.

Een greep uit onze referenties leest u hier. Bent u benieuwd wat Maasdam voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.


The Cloud Amsterdam

Wat wordt uw inrichting in The Cloud Amsterdam?

In opdracht van Impact Vastgoed heeft Maasdam een inspiratieboek gemaakt, met inrichtingsmogelijkheden voor de kantoren in The Cloud te Amsterdam.

Gaat u huren in The Cloud? Dan kunt u nu alvast zien wat de mogelijkheden zijn!

 

 

Lees meer

Pharma Partners

Gastvrije ontvangst in ontmoetingsruimte

Een stijlvolle ontmoetingsruimte als alternatief voor een receptie met een balie. In de America Tower waar Pharma Partners net als het Belgische Mondelez haar kantoor houdt, is het tegenwoordig de plek waar je binnenkomt als bezoeker of medewerker. Een gastvrij gevoel in een open sfeer die past bij de twee verschillende bedrijven. Pharma Partners gaf Maasdam de opdracht om deze bijzondere entree in te ontwerpen en te realiseren...

Lees meer

Lincks

Volledig in de lijn van Lincks Personal Recruitment

Een werkomgeving die het bedrijf en de waarden volledig reflecteert. Dat was de Branded Workspace-opdracht die recruitmentorganisatie Lincks gaf aan Maasdam. Door de slimme inrichting houdt de werkomgeving letterlijk de openheid en toegankelijkheid waar het bedrijf voor staat.

Kom verder

Kneipp

De frisse uitstraling van Kneipp

Een volledig lege verdieping inrichten, zodat er een ruimte ontstaat waarin werknemers optimaal kunnen functioneren. Met de juiste hoeveelheid licht en geluid, in een sfeer die past bij het bedrijf. Kneipp zette het team van Maasdam in voor het traject van ontwerp tot en met realisatie.

Kom verder
Laad meer projecten