Flexpoule – ZZP-ers in de uitvoer

Maasdam bouwt een flexpoule! Wil jij regelmatig werken aan de projecten van Maasdam? Meld je dan aan voor de introductiemiddag op 6 juli!

Zelfstandige werkvoorbereiders, calculatoren, uitvoerders en projectleiders worden uitgenodigd zich aan te melden voor deze interactieve middag.

Maasdam zoekt: Accountmanager/Projectadviseur vloerbedekking

Wat zoek jij in een werkgever? Ambitie? Leiderschap? Oog voor de samenleving? Een ondernemende cultuur, waarin kansen zien en kansen ontwikkelen vanzelfsprekend is? Een cultuur die niet gericht is op binnen de lijntjes kleuren, maar je ruimte geeft voor eigen ideeën en een eigen stempel? Een werkomgeving waarin no-nonsensgedrag de norm is, en iedereen het erover eens is dat met elkaar de schouders eronder zetten dé manier is om plezier in je werk te hebben en te houden?

Is dat wat je zoekt? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij Maasdam, een van de grootste spelers in vloerbedekking voor de Nederlandse B2B-markt.

 

Senior Calculator

Als Senior Calculator ben je mede verantwoordelijk voor de complete kostencalculaties van grote en middelgrote projecten. Naast uitstekende kennis van calculeren, materialen, toepassingen, interieurbouw en vloerafwerkingen in het bijzonder worden ook vaardigheden verwacht op het gebied van commercie en communicatie.

Blijf bij, blijf geïnspireerd.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van projecten, trends, ontwikkelingen, ideeën.